30 seconden

60 sprays

5 - 7 dagen lang

Neem je spray tan

mee naar huis

Sterrenstof Spray is een spray tan om thuis te gebruiken. Je kan het makkelijk

zelf aanbrengen.


Gemaakt uit een mix van natuurlijke en verzachtende stoffen vol anti-oxidanten die de huid verzorgd en beschermd. De tanning mist bruint direct, droogt snel en plakt niet.

spray tan in een fles

Veilig en gezond

Sterrenstof Spray is veilig en gezond. De DHA is dan ook ecologisch gecertificeerd, dermatologisch getest, en wordt gebruikt door onder andere huidtherapeuten, artsen en kappers.

Huidtype

Alle huidtypes zijn geschikt voor Sterrenstof SPRAY. Dankzij de dunne bruine spray tan laag, die je krijgt door het gebruik van Sterrenstof SPRAY, kom je niet in aanraking met schadelijke UV-stralen van de zon of de zonnebank.

Gezicht en

decolleté

Een normale spray tan in de salon blijft ongeveer een week zitten. Je gezicht vervaagt hierbij altijd wat sneller. Sterrenstof SPRAY is ideaal om je gezicht en decolleté bij te houden. 

ideaal om mee te nemen

Tijd

Een groot voordeel van Sterrenstof Spray is dat het aanbrengen binnen 30 seconden klaar is. Vervolgens ben je een week lang voorzien van een zomerse gloed. Geen gedoe met foundation of poeder, de spray die je aanbrengt zorgt voor een niet te overdreven tan.

Aanbrengen op een droge en schone huid zonder crème of make-up. Vergeet niet sieraden e.d. af te doen en probeer je hoofdhaar strak naar achter te krijgen.


Even schudden voor gebruik.

Hou de flacon op 30 centimeter afstand tijdens het sprayen (= vaak de bovenarmlengte). Er moet een nevel ontstaan bij aanraking met de huid. Je begint en eindigt altijd in de lucht.

Hou je hoofd stil en maak een rustige, vloeiende beweging van links naar rechts. Geleidelijk van voorhoofd naar het begin van je borstkas.

gebruik van sterrenstof spray

Het droogproces duurt 10 minuten en kan versneld worden door te drogen met een haardroger.

Contact met water, zoals zwembaden en douche, de eerste 8 uur vermijden, daarna reinigen met milde zeep.