Minder huis, Meer leven

Back to Nature

Een getaway van je drukke leven of juist het festivalgevoel tijdens een nationale vakantieweek? Dat kan in de verscheidenheid aan accomodaties bij Camping Buitenland.


De unieke zelf gebouwde onderkomens zijn een uniek ontwerp en is zelf ingericht. Rust bijvoorbeeld uit in een tiny house, bell tent, oude schoolbus of een mini-kerkje. Ze hebben het allemaal. Daarnaast kun je een duik nemen in het nabije meer of zet het op een dansen bij de Buitenbar.

Unieke ervaring aan het strand

Liefhebber van het strand? Wie niet!

Wat dacht je van een paar nachtjes in een Beachbus


Je kunt er lekker buiten relaxen in het zonnetje of in de zee duiken. Het is heerlijk gelegen in een duinpan omringd door duin met een picknicktafel, stoelen, hangmat en een slackline.

Een groene oase

Kamperen in ingerichte Tipi’s, een Yurt, een Roma-caravan, een dubbeldekker bus, een oude Amerikaanse schoolbus en diverse safaritenten: je vindt ze allemaal op Camping De Lievelinge in Vuren.


Het is er een bonte mix van klassiek kamperen, bijzondere en luxe verhuur units, seizoensplaatsen en een gezellig groepskampeerveld. Prachtig gelegen in de Betuwe, vlakbij rivier de Linge, op een machtig mooi stuk oerklei, ligt onze bijzondere biotoop.


Ideaal voor even eruit met vrienden of familie.

Je hoeft niet naar ver te gaan om een heerlijke vakantie te hebben.

Deze uitzonderlijke locaties vind je in ons eigen kleine kikkerlandje.

 

‘Minder huis, meer leven’ is het motto van een van de duurzaamste accomodaties van het moment: een tiny house. Midden in de rustige natuur kun je genieten van deze sfeervolle huisjes.


Deze verborgen juwelen vind je in het Wikkelhouse in Apeldoorn, maar je ook op de Veluwe en in Limburg. En sommige hebben zelfs een hottub in de voortuin. Niet verkeerd, toch?

Wake up with a view

Op Camping Bakkum kun je wakker worden met een fraai uitzicht. Je bevind je in panorama-tent en hebt een hangmat waarin je gaat chillen. En dat midden in de duinen.


Deze unieke ervaring vind je nergens anders. Alle faciliteiten heb je bij de hand, zoals een (open) keuken, tarp en picknicktafel. Heerlijk om even weg te zijn van het drukke leven.

Foto: droomparken.nl / Tiny House

Foto: campingbakkum.nl / Panoramatent

Foto: buitenland.com / Twin Peaks

Foto: campingdelakens.nl / Beachbus

Foto: lievelinge.nl / Too Cool for School / Greyhound Bus / Love Shack & Surf Shack